Fredag.

Känns lite som att denna vecka har sprungit förbi. Kanske inte riktigt, men den försvann åtminstone fortare än förra. Jag har ju styrt upp mitt liv lite, och det känns bra. Saken är ju att jag bara behövde göra några val, och vad jag än valde så visste jag att det skulle bli bra. För jag är ju så som person, jag kan trivas med nästan allting, bara jag får ha en rutin. Och nu har jag skaffat mig en.

Jag bestämde mig nämligen för att börja plugga. Redan nu. På tisdag börjar en kurs i Uppsala som jag ska läsa fram till sommaren. Och i April börjar ännu en kurs som jag tänkte haka på. Dessutom verkar det som att sommarjobbet börjar lösa sig också. Så jag blir helt enkelt kvar här ett tag till, men det blir nog bra. Jag börjar vänja mig. Det är ju dessutom vår ute, och med svensk vår som min favoritårstid ska jag inte klaga. Inte alls.

Idag ska jag hinna med massa saker, tydligen. Ska möta upp Emil, möjligtvis träffa min syster, skriva ut 200 sidor (YES) till min kurs, och sedan fara hem till Philip för att träffa folk. Det här blir nog bra.

Kommentarer
Postat av: FRIDA .

wohoooo, jag är så stolt över dig! <3

2012-03-23 @ 22:52:43
URL: http://fantasibaluns.blogg.se/
Postat av: FRIDA .

och så känner jag lite såhär: http://open.spotify.com/track/5MjxA0iKBexRxwVfDDrdnt

2012-03-23 @ 22:54:14
URL: http://fantasibaluns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0