grandma's here!

Averys farmor är här igen! Dock hjälper hon mig inte att jobba dessa dagar, hon är istället här för dopet som sker på Söndag. Fast alltså, hon hjälper ju till i alla fall. För hon vill ju leka med sitt barnbarn. Detta gör att jag faktiskt kan pusta ut lite under dessa långa dagar. Jag menar, idag satt vi och plaskade i poolen i en timme. Ibland är det jobbigt. Dessutom lagar Carol (farmor) supergod mat. Vilket väger upp mina arbetstider eftersom jag inte kan gå ut och socialisera mig över en middag då jag jobbar till 11:30 pm. Okej. Livet är bra. 

Vad är förresten en bra doppresent? Jag funderar på att införskaffa mig något från Tiffany & CO. Funderar på om det är värt det. (Mamma, om du inte vet vad Tiffany är så kostar billigaste halsbandet ca. 100 dollar (utan halskedja))

Nu ska jag se sista avsnittet av Glee. PEPP.

Kommentarer
Postat av: lina

Du kan ju köpa någon söt speldosa om det finns i USA =) eller något fint hängsmycke som hon kan ha när hon blir större. med typ ett hjärta eller något sådant går alltid hem plus att hon alltid kommer ha ett minne från dig .. =) hoppas du har det bra och att vi kan köra ett skype samtal snart.

2011-08-25 @ 13:35:58
URL: http://bellsansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0